Η δουλειά μου

Ανακοίνωση για συνεργάτες

Last Update: 22-06-24

Ανακοίνωση για συνεργάτες
 
 

Αγαπητοί διαφημιστές, προγραμματιστές, αρθρογράφοι, bloggers.

Εδώ και περίπου 6 μήνες υλοποιείτε μια ενδιαφέρουσα πλατφόρμα κοινωνικού χαρακτήρα, το οποίο αφορά την εύρεση δουλειάς και προσφορά υπηρεσιών από ιδιώτες, το project αφορά τη μετατροπή για πρώτη φορά ενός απρόσωπο site αγγελιών σε κοινωνικό δίκτυο - social media, όπου θα μπορούν οι χρήστες να διεκπεραιώνουν η να ανταλλάξουν υπηρεσίες μεταξύ τους online.

Εάν είστε κατασκευαστής ιστοσελίδων, αν κάνετε SEO ή διαφήμιση online ή αν απλά έχετε δικό σας SITE, ένα μεγάλο project όπως το Η δουλειά μου έχει να σας ωφελήσει από πολλές πλευρές, αλλά και να ωφεληθεί ως μία αμοιβαία συνεργασία.

Οι κατασκευή της πλατφόρμας έχει τελειώσει στην πρώτη έκδοση της και αυτή τη στιγμή τρέχει online χωρίς προβλήματα και bugs, συμβατή με όλα όλες τις συσκευές PC & Mobile και διαθέτη εύκολη και απλή πλοήγηση!

Μένει όμως να μπορέσει να προωθηθεί αυτή πλατφόρμα, ώστε να μπει στην αγορά και να εδραιώσει μια καλή θέση στις μηχανές αναζήτησης.

Παρακάτω φτιάξαμε έναν ενδεικτικό πίνακα συνεργασίας ώστε να δείτε μη χρειαζόμαστε αλλά είμαστε ανοιχτοί και στις δικές σας προτάσεις!

Για όσους έχουν δικό τους Site:

Μπορείτε να φτιάξετε ένα άρθρο για το Η δουλειά μου στο website σας, δείξτε στους επισκέπτες ότι ποιο καινοτόμο πράγματα που κυκλοφορεί.

Για διαφημιστές:

Για SEO ή κατασκευαστές ιστοσελίδων:

Το SEO είναι κάτι πολύ σημαντικό με το οποίο θα κατακτήσουμε μια θέση στις μηχανές αναζήτησης, εμείς από τη μεριά μας θα σας διευκολύνουμε και υλοποιήσουμε προγραμματικά τις αποφάσεις σας για την βελτιστοποίηση του SEO ή οτιδήποτε καινοτόμο έχετε υπόψη σας και θα ωφελήσει.

Ενδεικτικά χρειαζόμαστε:

Για Hosting

Το 'Η δουλειά μου' είναι και θα παραμείνει εντελώς δωρεάν προς χρήση αν προσφέρετε δωρεάν hosting εμείς θα φτιάξουμε link στο κάτω μέρος της σελίδας σε εσάς πχ: hosting by {name/logo} ως μια προσφορά της εταιρία σας σε ένα project κοινωνικού χαρακτήρα..

Σαν συνεργάτης τι όφελος έχω:

Περιμένουμε τις προτάσεις συνεργασίας και ευχόμαστε καλές δουλειές.

Με εκτίμηση

Η ομάδα προγραμματιστών του ‘’Η δουλειά μου’’.